CTC Connect+

För CTC GSi12, CTC EcoHeat 400, CTC EcoZenith i250/i350, CTC EcoVent i350F, CTC EcoLogic Pro och CTC EcoZenith i550 Pro med programversion från och med 20170101 och CTC Internet från och med xxxx-1705-xxxx.

Med CTC Connect+ kan du enkelt övervaka och ändra inställningar på din värmepump och ditt värmesystem från din mobiltelefon. Ändra önskad inomhustemperatur, inställningar för varmvatten eller aktivera semester på distans via CTC Connect+ för att spara energi och miljö. I appen visas lättöverskådliga grafer där du kan följa temperaturer och värmepumpens prestanda. CTC Connect+ tar även emot push-notiser vid eventuella larm från din värmepump. För att komma igång - ladda ner appen, skapa ett konto och lägg till din anläggning.

TÄNK PÅ!

Innan du kan börja använda CTC Connect+ måste produkten ha installerats och ställts in enligt anvisningarna i installatörshandboken till din CTC produkt.

Skapa konto

För att koppla ihop din produkt mot CTCs server måste du först ladda ner CTC Connect+ appen från App Store eller Google play.

Skapa först ett användarkonto i appen, så att du kan logga in.

Parkoppling

Vid parkoppling kopplas din anläggning ihop med ditt konto.

Om anläggningen redan har kopplade konton till sig så kopplas dessa användare bort och all loggad data raderas.

Lägg till din anläggning via meny Mina anläggningar.

1. Välj parkoppla.
  2. Namn. Döp anläggningen till något logiskt som t.ex. adressen till fastigheten. T.ex. Näsvägen, Ljungby.
  3. Serie nr. Ange internetboxens serienr. Detta börjar på 8301 och ska lägst vara xxxx-1705-xxxx.
  4. Ange postnr till denna anläggnings placering.
  5. Välj land i listan där anläggningen är placerad.
  6. Parkoppla. Tryck på knappen ”Parkoppla” för att komma vidare.

Bekräfta parkoppling

1. Text ”Anläggning har redan kopplade konton...” Om anläggningen redan har kopplade konton så ska du bekräfta att dessa kopplas bort och loggad data raderas. Bekräfta/Avbryt.
  2. Bekräfta och godkänn loggning av data, internetrafik från anläggningen.
  3. Parkopplingen ska bekräftas på displayen på CTC-produkten genom att trycka OK på Bekräfta internetmodul. I denna fas uppdateras internetboxen om det finns uppdatering som kan appliceras.

Den som parkopplar blir automatiskt användare - Admin

Hantera mina anläggningar

I meny mina anläggningar kan följande ändras: (Admin)

Lägg till användare

Flera användare kan vara kopplade till samma anläggning. Du som är Admin kan lägga till användare till din anläggning så att de kan bevaka din anläggning. Endast befintliga konton kan läggas till. Dessa kategoriseras då efter följande behörigheter:

Loggning av data

Felmeddelande

Ej ansluten

Anläggningen saknar anslutning till internet. Kontrollera kabelanslutningar och att utrustning som modem, router osv är spänningsatta.